رزمایش سراسری ارزیابی مولدهای انرژی مراکز حساس برگزار شد

رزمایش سراسری ارزیابی مولدهای انرژی مراکز حساس باحضور مدیران عامل سازمان آب و برق خوزستان، توزیع برق خوزستان و توزیع برق اهواز برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان،  عباس صدریان فر مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان هدف از برگزاری این رزمایش را راستای ارتقائ آمادگی دستگاه های اجرایی در مواجهه با شرایط اضطراری و لزوم استمرار خدمات خصوصا در مراکز حساس بیان کرد.

وی افزود: در این رزمایش با دستور وزیر نیرو تعدادی از مراکز حساس بی برق شده و آن دستگاه ها می بایست با آمادگی کامل اقدام به فعال سازی مولدهای انرژی نمایند، عملکرد دستگاه ها توسط گروه های تخصصی ارزیاب مورد پایش قرار می گیرد.

این رزمایش ها، هرساله طبق برنامه ای مدون و از پیش تعیین شده در حوزه های مرتبط با وزارت نیرو شامل شرکت های آب منطقه ای، شرکت های برق منطقه ای، شرکت های توزیع، شرکت های آبفا و شرکت های تولید حرارتی انجام می شود. 

کد خبر: 1077
  تاریخ خبر : دوشنبه 11 آبان 1405
 18

آمار سایت

  • کاربران آنلاین: 681
  • بیشترین بازدید همزمان: 681
  • بازدید امروز: 112
  • شناسه IP شما : 216.73.216.205

آدرس تماس

  • اهواز- بلوار گلستان- سازمان آب و برق خوزستان
  • صندوق پستی: 137 - 61335
  • تلفن: 33150000 (061)
  • فکس دبیرخانه مرکزی: 33158006 (061)